Asukkaan opas

Tervetuloa Satoeverstin asukkaaksi!

Asut taloyhtiössä, jossa huolehditaan asukkaiden viihtyvyydestä. Tässä infossa on lyhyesti kerrottu taloyhtiön säännöistä ja yhteystiedoista asumisesi helpottamiseksi. Tämän lisäksi on erityisen tärkeää tutustua taloyhtiön järjestysmääräyksiin ja sovittaa arkielämänsä niiden mukaisesti. Järjestysmääräykset löytyvät näiltä taloyhtiön kotisivuilta. Asumiseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttavat isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus.

Perkkaan Huolto Oy

Perkkaan Huolto Oy vastaa taloyhtiömme huoltotöistä, saunavuorojen ja autopaikkojen jaosta, oven avaamisesta avaimen unohduttua jne.

Lisätietoa Perkkaan Huollon palveluista löytyy sen kotisivuilta www.perkkaanhuolto.fi

Hallitus

Taloyhtiön hallitus valitaan yhtiökokouksessa keväisin. Hallinnosta enemmän alasivulla Hallinto.

Turvallisuus

Turvallisuussuunnitelma toimintaohjeineen on luettavissa saunaosaston aulassa. Turvallisuuteen liittyvää tietoa on saatavissa alasivulla Toimintaohjeet, jossa on ohjeita erilaisten mahdollisten onnettomuuksien varalta. Turvallisuudessa havaitut puutteet ja parannusesitykset tulisi ilmoittaa välittömästi isännöitsijälle.

Tupakointi

Taloyhtiön yhteisissä tiloissa ei saa tupakoida koska se on laisäädännöllä kielletty. Yhteisiä tiloja ovat porraskäytävät, kellaritilat, esim käytävät, kerhohuone, saunatilat jne.

Tupakointikielto koskee myös sähkötupakointia, se on laissa rinnastettu tavalliseen tupakointiin.

Autopaikat

Taloyhtiöllä on rajoitettu määrä tolpallisia autopaikkoja. Autopaikkojen jonotuslistaa ylläpitää Perkkaan Huolto Oy. Taloyhtiön sisäpiha ei ole parkkipaikka. Auton lastaus ja purku on sallittu. Kiekollisia parkkipaikkoja löytyy Everstinkujan päästä. Huomiothan, että parkkikiekkoa on käytettävä myös viikonloppuisin.

Sisäpiha on merkitty pelastustieksi, joten pysäköinti sisäpihalla on kielletty. Katso tarkemmin alasivulta Pysäköinti piha-alueella.

Viihtyisyys taloyhtiössä

Taloyhtiön viihtyisyyttä pyritään korostamaan aika ajoin järjestettävillä talkoilla. Kaikki ovat tervetulleita talkoisiin ja niistä ilmoitetaan erikseen ilmoitustaululla.

Asuessamme kerrostalossa pyrkikäämme ottamaan huomioon naapurimme ja noudattamaan omassa käytöksessämme sitä, mitä odotamme myös muilta asukkailta.

Kaikki ovat tervetulleita talkoisiin. Kevään siivoustalkoista ilmoitetaan erikseen ilmoitustauluilla, samoin pyöräkellarien siivouksista.

Viihtyisää asumista toivottaen,

Satoeverstin hallitus